lørdag 20. mars 2010

- tårer?

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
ph_cecekaa

Du når meg ikke til sokkene en gang, toget ditt har faktisk gått.
Du skrev sangtekster om hvor mye du elsket meg, og etterpå knulla du venninnen min. Skrev du teksterr til de andre jentene også? Spilte du for dem, slik du gjorde for meg? Kysset du dem slik du kysset meg? Var jeg ikke nok for deg? Mente du noen gang det du sa til meg? Det kan jeg vel aldri få vite. Hvorfor se seg tilbake når det ikke er noe vakkert å se? Da gjelder det bare å holde blikket på veien og fortsette fremover. Opp med hodet, så jeg kan se veien skikkelig. Pust inn. Det er tross alt jeg som går med hodet høyt hevet ut av dette.

Sinnet mitt ovenfor deg, blir til sinne ovenfor meg selv. Du er såret sa du? Ja, det gir det helt klart retten til å såre andre.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
ph_wheight of the world

onsdag 17. mars 2010

،
ولی یه بغز غریب جلومو میگیره،

كه بگم عاشقتر از عاشقم.

Jeg vil si jeg elsker deg,

men tårer av redsel,

lar meg ikke gjøre det.
av Manbod

noen ganger

...er veien for lang
Photobucket
...valget vanskelig
Photobucket
...utsiktene ikke slik du hadde forestilt deg
Photobucket
... føler jeg meg liten i en stor verden
Photobucket
... er utsikten så trist at den er vakker
Photobucket
.. er det ingenting i sikte
Photobucket
ph feaverish photo
et lite notat. dette er noe jeg skrev mens du fortsatt var hos meg. et øyblikk fyllt med ubeskrivelig lykke for å ha deg, kunne føle deg og bare være med deg. 

"thomas dybdahls "one day you'll dance for me, new york city" summer lavt fra spilleren. det blåser inn av vinduet og det blafrer i stearinlysene. utenfor regner det - store, tunge regndråper som klasker mot taket og vinduet. tankene for fritt spillerom. mye går gjennom hodet på en gang - gamle dikt, fuktig regn, varme kyss,, et glass lunken lettmelk, en reise for lenge siden, utskrevet notatblokk full av selvskrevne dikt eller en lapp fra en jeg elsker det står "jeg elsker deg" på, en vakker sang, et polaroid fra da foreldrene mine var unge. spilleren skifter sang. "A love story".

jeg lever i kveld."

du ga meg mye, men tok mer.

mandag 15. mars 2010

Melodien tar følelsene mine på kornet. Inni meg er jeg helt tom. Jeg føler meg som en båt som har drevet fra 
den trygge bryggen, til det åpne, ensomme havet. Forlatt. Overlatt til meg selv.

søndag 14. mars 2010

sengen er stor uten deg

Image and video hosting by TinyPic
we<3it
mørket oppsluker meg. hender fra mørket griper fatt i meg, vrenger meg, prøver å tvinge den siste livsgnisten ut av meg. det er ingenting igjen å stjele fra meg. ingenting. på innsiden er jeg helt tom, svart som natten. stormen har stilnet, alt er ødelagt. det var ingenting jeg kunne gjøre. likevel faller det alt på meg. det var min skyld. du får det til å virke sånn. og du sa jeg var manipulerende.

om natten går det ikke å sove. den eneste tiden jeg får for meg selv, vil jeg ikke sove bort. jeg klarer ikke. det gjør for vondt på innsiden. jeg vil bare tenke. sitte her, i vinduet mitt og puste ut grå røyk, mens den bitende kulden river i meg. men jeg merker det ikke lenger.

ingenting gjør vondt lenger.

natten er vakker. vi har noe til felles, du og jeg. natten - mørket, ensomheten, stillheten.
etter at dagen har gått, når alle menneskene forufter fra gatene.


gleden for å være alene.